24-uurs Truck S.O.S.
Het TopTruck netwerk staat 24 uur per dag in heel Europa klaar om te assisteren bij pech onderweg. Een Nederlandse alarmcentrale, bemand door technici met  jarenlange pechservice-ervaring,  zorgt voor een snelle en soepele afhandeling van de melding. Kort na de melding is professionele hulp ter plaatse. Contante betaling ter plaatse voor de geleverde diensten is niet nodig. Na enkele dagen ontvangt de transportondernemer de factuur en een volledig servicerapport.

 

Diagnose-apparatuur
Zowel vrachtwagens als opleggers worden steeds complexer. Een TopTruck vestiging beschikt daarom altijd over de meest up-to-date diagnose-apparatuur. Hiervoor heeft Toptruck overeenkomsten met de belangrijkste fabrikanten. De transportondernemer is zeker van service, onderhoud en reparatie van een hoog kwaliteitsniveau.

Technische data
Onontbeerlijk in een moderne werkplaats is de informatievoorziening. Een TopTruck bedrijf beschikt, dankzij Europese wetgeving en het internationale netwerk, over een zeer uitgebreide database met daarin alle gegevens die nodig zijn om service, onderhoud en reparatie uit te voeren aan het complete wagenpark van een transportonderneming.

 

Technische Helpdesk
Toptruck heeft een compleet operationele, Nederlandse helpdesk. Deze helpdesk ondersteunt monteurs zowel op het gebied van de diagnose-apparatuur als op het gebied van voertuigtechnische aspecten. Door de samenwerking in Europees verband zijn alle voertuigspecifieke storingen, schema’s én oplossingen opgeslagen in een centrale databank. Een TopTruck monteur deelt hierin zijn kennis met duizenden van zijn Europese collega’s.

Opleidingen
Het hoge niveau van een TopTruck werkplaats is een belangrijk onderdeel van het samenwerkingsverband. Daarom wordt voor iedere TopTruck technicus jaarlijks een trainingsprogramma samengesteld. Voor een goede samenstelling van het cursusaanbod heeft TopTruck overeenkomsten met de belangrijkste opleidingsinstituten en fabrikanten van systeemonderdelen. Een TopTruck bedrijf is voor de transportondernemer een partner voor het heden én de toekomst.