Wij zijn internationaal georganiseerd via GroupAuto.

GroupAuto Nederland is een samenwerkingsverband van 45 onafhankelijke grossiers in automaterialen & gereedschappen en specialisten. Gezamenlijk met een netwerk van 68 vestigingen in Nederland. De groep is in 1991 door een aantal vooraanstaande grossiers opgericht (onder de naam Incam Nederland B.V.), om de eigen continuïteit beter te waarborgen.

Kenmerkend is, dat leden hun zelfstandigheid en de onafhankelijkheid houden. GroupAuto Nederland is vooral intermediair en ondersteunt en adviseert voor een breed pakket van goederen en diensten.

Om in de toekomst aan de hoge normen te kunnen blijven voldoen is GroupAuto Nederland sinds 1992 aangesloten bij GROUP AUTO UNION INTERNATIONAL (GAUI). Deze Europese organisatie behartigt de belangen van met GroupAuto Nederland vergelijkbare organisaties in 13 landen. Evenals GroupAuto Nederland stimuleert GAUI het gebruik van onderdelen en merken die gelijk of gelijkwaardig zijn aan die waarmee de autofabrikant werkt.

Samen met GAUI en in samenwerking met leveranciers is GroupAuto Nederland in staat een effectieve en essentiële bijdrage te leveren aan de commerciële en organisatorische ontwikkeling van de bedrijven van de aangesloten leden. Binnen een groep van dit formaat, zijn er altijd nieuwe initiatieven die kunnen worden gedeeld of toegevoegd aan de eigen activiteiten (kruisbestuiving).