Onderstaand een handig overzicht van links naar diverse website's:

Bosal trekhaak montage:  De trekhakencatalogus is ook online te raadplegen.Elektrische aansluiting trekhaak
Bosal adviseert met klem om bij de montage van een trekhaak een voertuigspecifieke kabelset te gebruiken. Ook die staan per autotype vermeld in de Bosal-catalogus, compleet met montagetijd. Vooral bij auto’s van de nieuwe generatie is dat belangrijk door EOBD, CAN-bus, relatief dunne bedrading, geavanceerde regelsystemen etc. Aansluiten op de conventionele wijze zorgt voor vervelende storingen of is soms zelf onmogelijk

Safbenelux: Een groot deel van de trailers en aanhangers in Europa zijn uitgerust met SAF systemen. SAF ontwikkelt en produceert assen en luchtveersystemen voor een maximale aslast van 6 tot 16 ton in talrijke varianten. De innovatieve producten worden volgens de modernste productiemethoden vervaardigd en combineren een robuuste constructie met een extreem laag gewicht en optimaal rijgedrag. Tel daarbij op de onderscheidende SAF kwaliteitsgarantie, de unieke service en beschikbaarheid van originele onderdelen, dan is het niet verwonderlijk dat een belangrijk deel van alle nieuwe trailers en aanhangers in Europa met producten van SAF is uitgerust.

Bpw:De Ecoplus as is met meer dan 900.000 verkochten exemplaren de bestseller. Nu gaat het verder met de ECO Plus 2 as de nieuwe BPW Generatie.

ArvinMeritor:ArvinMeritor,Inc. is a premier global supplier of a broad range of integrated systems, modules and components to the motor vehicle industry. The company serves commercial truck, trailer and specialty original equipment manufacturers (OEMs) and certain aftermarkets, and light vehicle manufacturers.